Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Sailor Romania, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Sailor Romania foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Sailor Romania este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

| |
Produsul a fost adaugat la comanda dvs.
Total: 0 Lei / Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 lei Continua cumparaturile Finalizeaza comanda

Autentificare

Conectare la site prin date deja inregistrate
@
Introduceti adresa de email.
Introduceti parola.
Genereaza cont nou Recupereaza parola

Autentificare

Conectarea la site prin conturi externe
Total (TVA inclus): 0 RON
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 lei

Info 4 u

Cum comand

Te invitam sa parcurgi catalogul nostru de produse online. Mentionam ca unele imagini nu reflecta cu acuratete culorile, detaliile sau dimensiunea produsului real. Ne straduim sa pastram baza de imagini cat mai fidela, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil. Comenzile mai mari de 150 de lei beneficiaza de transport gratuit, iar sub 150 de lei pretul transportului va fi 20 de lei. Livrarea se va face prin firmele de curierat Urgent Cargus sau Nemo Express. Se accepta ridicarea de la sediu pentru clientii din Bucuresti si din tara.

Utilizarea informatiilor

Accesarea site-ului www.penhouse.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate noua se realizeaza in mod electronic.

Vizitatori

Vizitatorii neinregistrati (persoane fizice/juridice) pot accesa paginile site-ului si se pot folosi de informatiile continute de acesta, pot solicita cereri de oferte, si au posibilitatea de a vizualiza preturile produselor.


Plati online cu cardul

Magazinul online PENHOUSE este certificat 3D Secure de catre VISA si MasterCard prin Plationline.ro pentru tranzactii online cu orice card bancar emis de catre orice banca sub sigla VISA si MASTERCARD. Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Magazinul online PENHOUSE foloseste pentru toate tranzactiile online serviciile procesatorului de plati  PLATIONLINE.RO. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont ca referinta Consult Company Impex SRL.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a efectua orice modificari de preturi, precum si orice modificari ale site-ului www.penhouse.ro si a structurii acestuia o fara notificare prealabila. Preturile produselor listate pe site-ul www.penhouse.ro includ TVA. Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare. 

Stocurile sunt cu titlu informativ, nu garantam disponibilitatea produsului, depunem eforturi constante ca stocurile sa fie actualizate la zi. Ne rezervam dreptul de a anula si refuza comenzi din varii motive.

Pentru eventuale intrebari sau modificari la comanda va stam la dispozitie la urm. nr de telefon: Tel: 021/2109432 Mobil: 0786/038495

Termeni si Conditii

UTILIZAND ACEST SITE, SUNTEŢI DE ACORD CU ACEŞTI TERMENI ŞI CONDIŢII. DACĂ NU SUNTEŢI DE ACORD CU ACEŞTI TERMENI ŞI CONDIŢII, NU UTILIZAŢI ACEST SITE.

Din acest site se pot accesa prin legături alte site-uri, gestionate tot de companii din grupul S.C. CONSULT COMPANY S.R.L. . Utilizarea site-urilor care pot fi accesate prin legături din acest site se supune tot termenilor şi condiţiilor acestor site-uri legate. In situaţia in care aceşti termeni şi condiţii sunt in conflict cu termenii şi condiţiile unui site legat, termenii şi condiţiile acelui site vor prevala şi vor reglementa acel site legat.

Conţinutul site-ului

Materialele disponibile in acest site, inclusiv materialele din site-urile accesibile prin legături directe sau indirecte din acest site, sunt oferite ca atare, fără nici un fel de garanţii, fie ele exprese sau implicite, inclusiv, dar nu numai, toate garanţiile implicite de vandabilitate, de adecvare la un anumit scop, de titlu sau de respectare a legalităţii. Nu garantăm că materialele vor fi lipsite de erori, viruşi, elemente calomniatoare, jignitoare etc. Vă asumaţi intregul cost al oricăror servicii, reparaţii sau corecturi necesare. De asemenea, acest site poate să conţină materiale ale căror texte prezintă inadvertenţe tehnice sau erori tipografice, care vor fi corectate pe măsură ce sunt descoperite, acest lucru rămanand la latitudinea reprezentanţilor S.C. CONSULT COMPANY IMPEX S.R.L. . In plus, din cand in cand se operează modificări in informaţiile conţinute in versiunile imprimate ale acestor materiale. Aceste corecturi şi modificări pot fi incorporate in site anterior sau ulterior implementării lor in textele tipărite.

Legături către site-uri ale unor terţe părţi

Materialele care pot fi accesate din site-urile legate nu sunt gestionate de noi şi, prin urmare, nu suntem responsabili de conţinutul acestora. O referinţă la un site legat sau la orice nume de produs ori serviciu al unei terţe părţi nu constituie şi nu implică aprobarea sau susţinerea sa de către noi, iar dumneavoastră vă asumaţi toate riscurile in ceea ce priveşte utilizarea sa.

Responsabilitatea juridică

In nici un fel de condiţii nu suntem răspunzători, nici noi, nici partenerii, personalul, agenţii sau furnizorii noştri, pentru nici un fel de daune, incluzind, fără limitări, daune directe, indirecte, accidentale, speciale, punitive, de consecinţă sau alte daune (incluzind fără limitări pierderi de profituri, de venituri sau pierderi economice similare), indiferent dacă se produc prin contract, ca urmare a unui prejudiciu sau alt mod, daune care pot apărea ca urmare a utilizării sau a imposibilităţii de a utiliza materialele disponibile in acest site sau in orice site legat, chiar dacă suntem avizaţi de o astfel de posibilitate, nici faţă de orice cerere a unei terţe părţi.

Uzul personal şi drepturile de proprietate intelectuală

Sunteţi de acord să utilizaţi acest site numai in scopuri legale. Aveţi dreptul să descărcaţi o singură copie a informaţiilor din acest site pe un singur computer numai pentru uz personal, necomercial. Nu aveţi dreptul să copiaţi, să utilizaţi, să modificaţi, să transmiteţi, să distribuiţi, să dezasamblaţi produsele pentru a le copia sau să exploataţi in orice fel materiale brevetate sau aflate sub incidenţa drepturilor de autor, din acest site, cu excepţia cazului in care acest lucru este făcut cu acordul expres al respectivului proprietar. Utilizarea oricărui produs software disponibil pentru descărcare din acest site este reglementată de condiţiile acordului de licenţă care insoţeşte respectivul produs software. Toate mărcile comerciale, mărcile de servicii şi denumirile comerciale din acest site sunt mărci ale respectivilor proprietari şi orice utilizare neautorizată a acestor mărci este strict interzisă

Protecţia

Prin aceasta sunteţi de acord să ne apăraţi şi să ne protejaţi pe noi şi pe colaboratorii noştri faţă de orice fel de pretenţii, pierderi, răspunderi, daune sau cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecată) care pot rezulta din utilizarea de către dumneavoastră a acestui site.

Acoperirea teritorială

Acest site oferă o listă lungă de produse S.C. CONSULT COMPANY S.R.L. şi, prin urmare, el poate să conţină referinţe sau referinţe incrucişate la anumite produse şi servicii care nu sunt disponibile (imediat) in orice ţară. Orice astfel de menţiune nu implică in nici un fel faptul că S.C. CONSULT COMPANY S.R.L. intenţionează să comercializeze asemenea produse sau servicii intr-o anumită ţară.

Generalităţi

Aceşti termeni şi condiţii sunt aplicabile in concordanţă cu legile Uniunii Europene. S.C. CONSULT COMPANY IMPEX S.R.L. işi rezervă dreptul de a adăuga, şterge sau modifica o parte sau toate condiţiile de utilizare, in orice moment, cu sau fără preaviz.


Costurile de transport

Costurile de livrare  pentru comenzi mai mici de 150 lei sunt de 20 lei, indiferent de comanda si adresa de livrare din tara.

Pentru comenzi mai mari de 150 lei transportul este gratuit in toata tara.

Durata transportului

Livrare in toata tara in 24-48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

Denumire curier

Transportul prin curier va fi realizat de Urgent Cargus sau GLS.

Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale. S.C. CONSULT COMPANY IMPEX S.R.L. Str. Dragos Voda 75A, Sector 2, cod postal 020745, Bucuresti, Romania office@consultcompany.ro

Politica de returnare

Renuntarea la cumparare

 1.   Cadrul legal

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta: Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

2.   Exceptiile

Nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse: a.  Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului). Produsul nou se livreaza dupa primirea si verificarea celui returnat intr-un termen de maxim 14 zile;
b. Produse aduse pe comenzi speciale;  
 
3.   Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informeaza S.C. CONSULT COMPANY IMPEX S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea unui formular de retur disponibil pe site-ul nostru, sau in scris la adresa office@consultcompany.ro
In termen de 48 de ore lucratoare de la transmiterea notificarii, cumparatorul va primi pe e-mail o notificare si detalii cu privire la solicitarea inaintata.  

4.   Costuri si taxe speciale pentru renuntarea la cumparare

Costuri suportate de catre cumparator:
Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produsului.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, se va solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Costuri suportate de catre vanzator:
Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului.
Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului.
 Produs nefunctional* in primele 48 de ore de la receptie sau produse ce prezinta deteriorari la receptie.
*Nota (daca defectul de nefunctionare este semnalat in primele 48 de ore de la receptie)

  5.   Rambursarea sumelor
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data la care este informat vanzatorul de decizia de retragere din contract a consumatorului. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 1-30 de zile de la acceptarea returului.

Descarca formularul de retur

Fiind unicul importator acreditat oficial din Romania al acestui brand, garantam originalitatea tuturor produselor din acest site.
Livrare gratuita pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei
Livrare in toata tara in 24-48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii
Posibilitatea achitarii produselor, on-line cu cardul
Posibilitatea returnarii produsului in 14 zile de la primire
Posibilitatea rezervarii online si ridicarii produsului de la sediul firmei
Posibilitatea achitarii produselor la sediul firmei cu cash sau card
plata online

Copyright © www.sailorpen.ro 2016-2024 | ANPC